Cine suntem

Horeka este o soluție completă pentru restaurante dezvoltată de Roweb, o companie 100% românească specializată în dezvoltarea de software. Fondată în 2004, compania Roweb a livrat cu succes peste 1000 de proiecte la nivel local și internațional.

horeka este o soluție software
dezvoltată de Roweb.

Roweb este recunoscută la nivel internațional ca fiind un partener de încredere pentru dezvoltarea de soluții complexe, care întotdeauna livrează rezultatele dorite. De la înființare, din 2004, Roweb a reușit să implementeze cu succes peste 1000 de proiecte la nivel local și internațional, pentru clienți de toate mărimile. Ceea ce a diferențiat compania noastră în cei peste 17 ani de existență a fost pasiunea de a livra proiecte care să ne facă mândri.
Prin horeka ne dorim să oferim o soluție software completă, care se ridică la același nivel de excelență și dedicare ca proiectele care ne-au adus clienții cu care colaborăm de peste 15 ani.

Roweb în cifre

Activăm pe piață
din 2004
Avem sedii în
patru orașe
+127 de developeri
în echipă
Clienți în 30
de țări
Peste 1000 de proiecte implementate cu succes
97% satisfacție
a clienților
Cea mai lungă relație de colaborare are peste 16 ani
60 de ani in ore lucrate pe cel mai lung proiect

De ce horeka?

Horeka este un răspuns simplu și în același timp complex, la situația în care se regăsesc business-urile din domeniul HoReCa. Când a fost luată decizia de a crea această soluție au fost identificate două nevoi:
ca să vândă mai mult, restaurantele din România au nevoie de digitalizare;
pentru a reuși să devină profitabile, vânzările generate de digitalizare trebuie să le rămână.

De aceea, horeka are o politică clară:
0% comision pentru orice comandă.

horeka a pornit ca o idee, dar și ca o nevoie a unui coleg din Roweb, care deține un restaurant. Când a venit pandemia, colegul nostru ne-a prezentat situația în care se află: fie alege să plătească un comision enorm pe fiecare comandă și supraviețuiește cum poate, fie face totul pe cont propriu dar trebuie să pornească de la 0.
Știind situația restaurantelor din România am decis să facem un pas în față și să încercăm să ajutăm afacerile din domeniul HoReCa să devină profitabile, în adevăratul sens al cuvântului.
Astfel, am creat o soluție software care să acopere întreaga suită de nevoi a restaurantelor pe care o îmbunătățim constant.

horeka se adresează restaurantelor din România
care își doresc să devină și să se mențină
profitabile și după pandemie

În prezent, horeka funcționează cu succes în România de un an, timp în care am continuat să îmbunătățim softul de restaurante și i-am adăugat noi funcționalități.
Viziunea noastră de 0% comision a reușit să ne aducă clienți care văd în noi un partener de încredere, care îl ajută să se dezvolte.
Atenția noastră este direct concentrată pe activitatea restaurantului și pe a-i crește profitabilitatea, în timp ce îi oferim toate resursele necesare pentru a deveni prima alegere a clienților săi.
Ne dorim să devenim partenerul de încredere al fiecărui restaurant care își dorește să vândă mai mult printr-o soluție digitală.
menu
Cu ce te putem ajuta?