Website comenzi online

Extinderea serviciilor restaurantului tău cu ajutorul unui website de tip eCommerce, optimizat pentru telefoanele mobile și motoarele de căutare.
Demo Gratuit
Website Comenzi Online eCommerce pentru restaurante
Sistem comenzi online pentru restaurant

Comenzi online pentru restaurant

70% dintre clienți preferă să comande direct de la restaurant.
Poți folosi asta în avantajul tău. Prin crearea unui website de tip eCommerce propriu, vei putea vinde direct, fără să mai fii nevoit să plătești comisioane.

Restaurantul tău, meniul tău

Comenzile online au o valoare mai mare cu 18% decât cele preluate prin telefon.
Te vom ajuta să îți creezi meniul, așa cum îți dorești. De asemenea, vei putea să adaugi și să elimini produsele, în câteva minute, iar meniul online se va actualiza instant.
Meniu personalizat website restaurant
Optiuni plata sigura website comenzi online restaurant

Clienții tăi pot plăti online, în siguranță

Peste 50% dintre comenzile făcute în online sunt plătite cu cardul.
Este mult mai convenabil și mai ușor.
Sistemul nostru permite plățile online, instant și fără probleme.

Informații care te ajută să vinzi. Oricând

Specificul website-ului eCommerce este că poate să cuprindă date extrem de folositoare pentru tine. Însă, pentru a putea înțelege aceste date ai nevoie de un sistem CRM dedicat. 

Soluția horeka are construit un sistem CRM care îți oferă toate datele necesare despre comenzi și clienți astfel încât să poți vinde mai mult și online!
Website eCommerce sincronizat cu CRM comenzi online restaurant
Website rezervari online

Rezervare de masă online

Salvează timp și oferă confortul pe care-l caută clienții.
Prin această opțiune clienții tăi vor putea să-și rezerve automat mese în cadrul restaurantului tău, fără să mai sune sau să aștepte la rând.

Primele locuri în căutările pe Google, gratuit

81% dintre românii care au o conexiune la internet au folosit Google pentru a căuta produse sau servicii.
Primele poziții pe Google îți oferă vizibilitatea de care ai nevoie pentru a fi în preferințele clienților tăi.
Website-urile pe care le creăm sunt optimizate SEO, astfel încât tu să te bucuri de cât mai mulți clienți, care te găsesc în mod natural.
Website restaurant optimizat SEO
Website responsive pentru comanda online de pe mobil

Totul și pe smartphone

Pentru clienți: 45% dintre clienți comandă mai des de la același restaurant, dacă acesta are propria aplicație de smartphone.
Pentru manageri: vei putea gestiona întreaga activitate a restaurantului (comenzi, livratori) dintr-o singură aplicație.

Ce alte funcționalități
mai găsești?

Grafică modernă și responsive, personalizată cu logo-ul și culorile brandului tău

Creăm website-ul în jurul restaurantului tău, astfel încât să îți reprezinte identitatea vizuală, dar și spiritul acestuia.

Clienții tăi sunt pe mobile

Indiferent de vârsta clienților tăi aceștia îți vor căuta website-ul folosind în principal telefonul mobil. De aceea, website-ul construit de noi este adaptabil pentru orice tip de ecran și acces la toate funcționalitățile (plăți, rapoarte, notificări) atât pe varianta desktop, cât și mobile.

Sistem de cupoane și discount-uri pentru a-ți promova mai bine ofertele și fideliza clienții

Este un sistem software propriu dezvoltat de horeka, integrat în soluție, prin care poți crea cupoane și reduceri atât pentru un client, cât și pentru o suită mai mare de clienți. 

Cele două sisteme de reduceri sunt configurabile din sistemul horeka și pot fi de mai multe tipuri:

- Discount-urile pot fi procentuale sau sumă fixă pe coș;
- Cupoanele reprezintă un cod generat (ex. DKRWQT) sau denumit de către tine (ex. SPRING2021)  și aplicate direct pe coșul de cumpărături sub formă de procent sau sumă fixă. 

Notificare comenzi în timp real

Fiecare comandă este anunțată în aplicația de telefon a restaurantului. Din momentul în care este acceptată, comanda este trimisă automat către imprimantă și va deține toate detaliile necesare pentru ca angajații tăi să devină mai eficienți.

În același timp, clientul primește notificare și pe email și pe telefon că i-a fost acceptată comanda. De asemenea, clientul primește notificări atunci când i se schimbă statusul comenzii (ex. din „nou” -> „acceptată”/„anulată” -> „curs livrare” -> „livrată”).

După ce comanda a fost livrată clientul primește un link prin care să lase un feedback restaurantului. Află mai multe despre modulul Feedback și Recenzii.

Comandă direct prin apel telefonic

Website-ul construit de horeka are și funcționalitatea de a putea fi apelat direct de către client printr-un singur click pe website.
Indiferent de operatorul de telefonie mobilă al clientului vei putea primi comenzi direct atât online, cât și telefonic.

Acces la rapoarte și statistici cu privire la performanța website-ului

Activitatea restaurantului tău poate fi îmbunătățită. Însă, pentru a putea știi ce să îmbunătățești, îți oferim acces la rapoarte și statistici clare pe baza cărora să iei decizii care să îți aducă și mai multe vânzări.

Află mai multe despre rapoartele și statisticile pe care le poți vedea folosind horeka.

Mentenanță website

Website-ul tău va fi mereu optimizat și adaptat noilor tehnologii disponibile de pe piață.

Website-ul este construit să se adapteze pentru orice tip de ecran și browser, și ne asigurăm, prin update-uri periodice, că prezența ta online este, întotdeauna, la cele mai înalte standarde.
menu
Cu ce te putem ajuta?