Integrare cu site existent

Ai deja un website și nu vrei să-l schimbi? horeka este o soluție flexibilă, ce se poate integra cu o multitudine de website-uri deja existente. 

Demo Gratuit
Integrare solutie digitala restaurante Horeka by Roweb cu website existent

Care sunt principalele beneficii?

Nu trebuie să îți refaci website-ul sau să plătești în plus pentru integrare;
Extinzi foarte ușor ceea ce ai deja;
Poți extinde canalele de vânzare;
Deții un sistem de management al comenzilor și livrărilor - chiar și de la distanță;
Vei putea comunica în mod direct cu clienții tăi prin WhatsApp, SMS, email și push notification;
Acces la date și statistici care te ajută să vinzi mai mult.

Beneficiază de avantajele unei aplicații mobile de gestiune comenzi

Aplicația mobilă de gestiune comenzi este o aplicație de telefon care este conectată la o multitudine de aplicații proprietare horeka și care îți permite să gestionezi întreaga activitate a comenzilor și loializării clienților cu câteva click-uri.
Dacă ai deja un website, dar vrei să îți eficientizezi activitatea și să vinzi mai mult și mai repede, vom integra aplicația mobilă de gestiune comenzi cu website-ul tău.
Astfel, toate comenzile tale care vin din website vor fi administrate prin CRM-ul horeka.

CRM-ul horeka - soluția noastră ca restaurantul tău să vândă mai mult

CRM-ul horeka poate reprezenta un avantaj. Datorită CRM-ului horeka îți vei putea organiza clienții în funcție de nevoi și produsele comandate, vei putea lua decizii clare și cu impact direct în creșterea vânzărilor.
Sincronizare solutii digitale Horeka by Roweb

Sincronizare perfectă

Pentru a ne asigura că aplicația mobilă de gestiune comenzi și CRM-ul funcționează corect, sincronizăm soluția horeka cu website-ul tău. Prin sincronizare înseamnă că vom identifica meniul tău, componentele acestuia, prețurile etc.

De asemenea, meniul se poate sincroniza și pe o aplicație de comenzi online pentru clienți care respectă brandul și identitatea ta vizuală.  

Beneficiază de avantajele unei aplicații mobile de comenzi online

Aplicația dezvoltată în urma parteneriatului dintre horeka și restaurantul tău va respecta, în totalitate, identitatea și brandul afacerii tale.

De asemenea, oferim ZERO comision la orice comandă trimisă prin aplicația noastră. Află mai multe despre aplicația mobilă de comenzi online.
menu
Cu ce te putem ajuta?