Notificări

Comunică instant și direct cu clienții tăi. Oferă-le detalii despre comandă sau informează-i cu privire la ultimele campanii de marketing pe care le desfășori, printr-un singur click.
Demo Gratuit
Notificari comanda restaurant si sms
Notificari push despre comanda online restaurant

Notificări push

Notificările directe, trimise direct prin aplicația de smartphone, au o rată de deschidere de 90%. horeka îți permite să trimiți atât SMS-uri, cât și notificări directe (push) către clienții tăi.

Orice comandă este vizibilă instant

horeka este construită astfel încât angajații tăi să nu rateze nicio comandă și să fie în permanență în comunicare, atât cu clienții, cât și cu bucătăria.
Notificare status comanda mancare in timp real

Notificare status comandă în timp real

Clienții tăi știu în orice moment care este statusul comenzii.
Din momentul în care comanda este acceptată, prin intermediul notificărilor, există o comunicare bidirecțională prin care restaurantul tău informează clienții de statusul comenzii (acceptată, în curs de preparare, preluată de curier, în curs de livrare).

Câștigi și clienții nemulțumiți

Dacă ai un client care a considerat că serviciul (servirea/livrarea, calitatea produselor sau dorința de recomandare) este de trei stele sau mai puțin restaurantul va fi notificat instant.
Astfel, vei putea să iei legătura cu clientul și să afli care au fost problemele cu serviciul tău. Această funcționalitate îți permite să câștigi mai mulți clienți, chiar dacă inițial au fost nemulțumiți.
Sistem de loializare pentru clientii nemultumiti restaurant
menu
Cu ce te putem ajuta?