Fidelizare clienți

Un client fidel va cumpăra, în medie, de cel puțin 10 ori de la restaurantul tău. Noi îți oferim instrumentele necesare pentru a putea înțelege cum să vinzi mai mult.
Demo Gratuit
Sistem de fidelizare clienti restaurant Horeka by Roweb
Program propriu de fidelizare si recompensare clienti restaurant

Propriul tău program de fidelizare și recompense pentru clienți

Poți atrage cu până la 55% mai mulți clienți noi printr-un program de fidelizare

Informații care te ajută să vinzi. Oricând

Ce produse s-au vândut cel mai bine în luna octombrie? Sau în weekend? Dar în timpul săptămânii?
Care este valoarea medie a coșului de cumpărături? Când se anulează coșul de cumpărături?
Toate aceste întrebări, și mai multe, primesc răspunsuri prin aplicațiile noastre.
Sistem colectare feedback intern restaurant
Email, sms si mesaje pentru clienti restaurant, trimise direct din Aplicatia Horeka Manager

Email, SMS și mesaje trimise instant prin aplicație

48% dintre consumatorii care primesc mesaje instante prin aplicație vor face o achiziție dacă mesajul cuprinde informații care îi interesează.
Horeka îți permite să transmiți rapid mesaje instant către clienții tăi.

Administrează-ți clienții în mod profitabil

Prin creșterea retenției clienților cu doar 5%, impactul pozitiv în profit poate fi între 25% și 95%.

Retenția clienților este foarte simplă – trebuie să ai răspunsuri la întrebări pertinente, pentru a știi cum să-i atragi mai des la tine.

horeka răspunde la întrebări precum: care este suma totală a comenzilor unui client? când a făcut ultima comandă? care este suma medie a unui client nou venit; dar a unui client vechi?

Dacă știi răspunsul la întrebările de mai sus, vei putea crea campanii de loializare pentru fiecare tip de client, direct de pe aplicația de mobil a restaurantului.

Ce alte funcționalități
mai găsești?

Grafică modernă și responsive, personalizată cu logo-ul și culorile brandului tău

Creăm website-ul în jurul restaurantului tău, astfel încât să îți reprezinte identitatea vizuală, dar și spiritul acestuia.

Clienții tăi sunt pe mobile

Indiferent de vârsta clienților tăi aceștia îți vor căuta website-ul folosind în principal telefonul mobil. De aceea, website-ul construit de noi este adaptabil pentru orice tip de ecran și acces la toate funcționalitățile (plăți, rapoarte, notificări) atât pe varianta desktop, cât și mobile.

Sistem de cupoane și discount-uri pentru a-ți promova mai bine ofertele și fideliza clienții

Este un sistem software propriu dezvoltat de horeka, integrat în soluție, prin care poți crea cupoane și reduceri atât pentru un client, cât și pentru o suită mai mare de clienți. 

Cele două sisteme de reduceri sunt configurabile din sistemul horeka și pot fi de mai multe tipuri:

- Discount-urile pot fi procentuale sau sumă fixă pe coș;
- Cupoanele reprezintă un cod generat (ex. DKRWQT) sau denumit de către tine (ex. SPRING2021)  și aplicate direct pe coșul de cumpărături sub formă de procent sau sumă fixă. 

Notificare comenzi în timp real

Fiecare comandă este anunțată în aplicația de telefon a restaurantului. Din momentul în care este acceptată, comanda este trimisă automat către imprimantă și va deține toate detaliile necesare pentru ca angajații tăi să devină mai eficienți.

În același timp, clientul primește notificare și pe email și pe telefon că i-a fost acceptată comanda. De asemenea, clientul primește notificări atunci când i se schimbă statusul comenzii (ex. din „nou” -> „acceptată”/„anulată” -> „curs livrare” -> „livrată”).

După ce comanda a fost livrată clientul primește un link prin care să lase un feedback restaurantului. Află mai multe despre modulul Feedback și Recenzii.

Comandă direct prin apel telefonic

Website-ul construit de horeka are și funcționalitatea de a putea fi apelat direct de către client printr-un singur click pe website.
Indiferent de operatorul de telefonie mobilă al clientului vei putea primi comenzi direct atât online, cât și telefonic.

Acces la rapoarte și statistici cu privire la performanța website-ului

Activitatea restaurantului tău poate fi îmbunătățită. Însă, pentru a putea știi ce să îmbunătățești, îți oferim acces la rapoarte și statistici clare pe baza cărora să iei decizii care să îți aducă și mai multe vânzări.

Află mai multe despre rapoartele și statisticile pe care le poți vedea folosind horeka.

Mentenanță website

Website-ul tău va fi mereu optimizat și adaptat noilor tehnologii disponibile de pe piață.

Website-ul este construit să se adapteze pentru orice tip de ecran și browser, și ne asigurăm, prin update-uri periodice, că prezența ta online este, întotdeauna, la cele mai înalte standarde.
menu
Cu ce te putem ajuta?