Integrări POS

De la primirea comenzii, la livrare, horeka este soluția completă pentru gestionarea livrării de comenzi online a restaurantelor. Soluția noastră integrează toate canalele de vânzare (website, aplicație dedicată de telefon, terți) și simplifică procesarea plăților. 

Demo Gratuit
Integrare Horeka cu POS-urile partenere

Toate comenzile tale, într-un singur loc

Nu va trebui să mai introduci manual o comandă online în sistemele interne de plăți.
Indiferent de mediul din care îți vine clientul (website, telefon sau terți), vor fi trecuți prin același sistem de procesare a plăților, astfel încât să ai o viziune de ansamblu a modului în care performează restaurantul tău.

Acceptarea comenzii, printare automată

Orice comandă poate fi acceptată sau refuzată folosind aplicația mobilă de gestiune restaurant. După ce a fost acceptată, comanda este printată automat, prin tehnologia Bluetooth și poate fi transmisă către bucătărie.
Comanda acceptata restaurant, printata automat
Sistem Horeka pentru restaurante, integrat cu POS

Integrare POS

Ai un furnizor cu care ai lucrat foarte bine până în prezent?
horeka se poate conecta facil cu furnizorii parteneri de POS, indiferent de tehnologia pe care o folosește. Astfel, prin intermediul nostru, vei putea avea atât o soluție online de vânzări pentru restaurant, cât și o metodă de plăți prin POS.

Conectare automată cu aplicația de livrator

Din momentul în care comanda a fost acceptată, livratorul tău primește, în aplicația de livrator, toate informațiile despre comandă.

De asemenea, dacă furnizorul tău îți oferă și POS mobil, comanda poate fi achitată integral cu cardul la livrare. 

Află mai multe despre aplicația de livrator.

Conectare automata Horeka cu aplicatia de livrator
menu
Cu ce te putem ajuta?