Plăți online cu cardul

Fiecare tranzacție este securizată, astfel încât clienții tăi pot plăti online, atât prin telefonul mobil, cât și direct pe website.

Demo Gratuit
Restaurant digital, sistem de plati online cu cardul
Integrare Horeka by Roweb cu procesatori de plati online Romania

Integrare automată cu o varietate de procesatori de plăți online

Peste 50% dintre comenzile făcute în online sunt plătite cu cardul.
Plățile online se fac în siguranță prin procesatorii de plăți cu care se integrează soluția horeka. Aplicația horeka este conectată automat cu cei mai importanți procesatori de plăți online, astfel încât să nu fii nevoit să mai cauți soluții pentru plățile online.

Plăți online prin telefon și website

Soluția horeka este concepută astfel încât fiecare modul să comunice, atât împreună, cât și separat. Astfel, indiferent dacă alegi soluția full sau doar o parte, vei putea oferi clienților tăi posibilitatea de a plăti online, atât prin telefonul mobil, cât și prin website.
Plati online prin telefon si website pentru restaurant

Fiecare tranzacție, securizată

Datorită experienței îndelungate a echipei din spatele horeka cu website-urile ecommerce, soluția horeka are construite propriile metode de protecție împotriva atacurilor cibernetice.
De asemenea, procesatorii de plăți cu care lucrăm au dovedit integritatea sistemelor sale, astfel încât vei beneficia de un strat dublu de protecție cibernetică, iar clienții tăi vor putea plăti în siguranță online, oricând.

Indiferent de pachetul pe care-l alegi, 
restaurantul tău primește plăți online​

Printre cele mai scumpe funcționalități ale unui restaurant, atât în online, cât și offline, este integrarea cu un procesator de plăți online.

Soluția horeka este automat integrată cu procesatorii de plăți online, ceea ce înseamnă că nu trebuie să mai cauți un furnizor sau să plătești în plus pentru acest serviciu. Află mai multe despre prețurile soluției horeka.

menu
Cu ce te putem ajuta?