21/07/2022

Interviu cu managerul Casa Savoia din Italia, client Horeka și invitat la prestigiosul eveniment Vinoforum

3 min citire
Actualizat: 05/05/2023

Horeka este o suită de soluții digitale preferată inclusiv de românii care și-au construit o afacere în altă țară. Cătălin a plecat în urmă cu mulți ani din România, iar cu formarea sa profesională de bucătar, a reușit să pună pe picioare Casa Savoia Ristorante, un restaurant rafinat, chiar în inima Romei! 

Colega noastră Mădălina a fost într-o scurtă vacanță cu prietenele ei și a vrut să încerce preparatele savuroase de la Casa Savoia. (Nouă ne-a trimis câteva poze…) Ea a luat pulsul business-ului direct din bucătărie, unde Cătălin i-a povestit despre participarea sa la cel mai mare eveniment dedicat vinului și preparatelor culinare, Vinoforum, organizat de Team's Agenzia Macoratti, în perioada 10-19 iunie, aflat la ediția a 19-a.

Cele mai renumite companii din Italia, care dețin podgorii viticole în zona Toscanei sau în nordul țării, dar nu numai, au fost invitate să-și prezinte vinurile, alături de cei mai buni chefi din regiune.

Vinoforum ItaliaProgram Vionoforum Italia 2022
1. Care este povestea restaurantului Casa Savoia Ristorante?

Acest restaurant a fost achiziționat deja cu acest nume. Ca sursă de inspirație, numele său provine chiar de la numele străzii pe care se află situat - Via Savoia. În italiană, la fel ca și în limba română, cuvântul casă este un loc în care cineva trebuie să se simtă ca acasă.

2. De unde vine pasiunea pentru gătit? 

Pasiunea pentru gătit a venit încet, încet. În momentul în care eu am venit în Italia am lucrat la un restaurant. De acolo, am început să mă apropii de bucătărie. Am lucrat și în sală ca ospătar, iar de acolo am ajuns la bucătărie.  

3. De unde îți iei inspirația atunci când introduci un fel nou de mâncare?

În mod normal, noi schimbăm meniul odată la patru luni. Ne inspirăm de la ce ingrediente sunt disponibile. Această inspirație crește cu ajutorul colaboratorilor mei și a echipei mele. Eu fac totul împreună cu bucătarul șef și restul echipei Savoia. Plecăm de la niște ingrediente, iar prin diverse probe și experimente se naște ceva nou și savuros.  

4. Folosești soluția digitală Horeka de peste un an. Cum te-a ajutat în timpul pandemiei? Cum te ajută în acest moment?

Sistemul Horeka este un sistem revoluționar, în acest domeniu și nu numai. Aplicația este foarte ușor de folosit. Chiar dacă nu ai experiență cu tehnologia, se merge pe intuiție. Website-ul și toate soluțiile digitale create de echipa Horeka sunt utile și folositoare pentru orice administrator de restaurant.

5. A fost prima participare la Vinoforum? Ne poți spune câteva cuvinte despre această experiență?

Pentru noi, faptul că am participat la Vinoforum este ca un rezultat pe care îl obții după multe sacrificii. Eu și echipa mea suntem extrem de mândri că am participat la un eveniment de o asemenea anvergură profesională.

6. În cât timp crezi că vei primi stele Michelin pentru performanță și excelență în bucătărie?  

Stelele Michelin sunt stele foarte îndepărtate. Sunt nivele foarte înalte. Dar noi mergem înainte, cine știe… Poate într-o zi vom aveam și noi. Noi încercăm să creăm, încercăm sa facem lumea cat mai fericită atunci când vine la noi. Prin ceea ce oferim în restaurantul nostru, cu siguranță se vede pasiunea în tot ceea ce facem.

7. Care e preparatul tău preferat? Dar cel mai vândut?

Fiecare anotimp are un fel de mâncare extraordinară. Un preparat creat de către bucătarul nostru șef este unul dintre cele mai bine vândute - se numeste Il Gambero Audace (Creveți cu paste linguini, artizanale) și este extraordinar.  

Ne bucurăm să împărtășim cu voi, vestea că un restaurant, client Horeka a ajuns să fie prezent la un eveniment prestigios, organizat la standarde înalte de calitate, cu multe restaurante premiate cu stele Michelin.

Îi dorim lui Cătălin și restaurantului său, Casa Savoia, să continue să bucure toți clienții care-i calcă pragul, sau, comandă prin meniul digital Horeka. Menținând armonia dintre tehnicile culinare, ingrediente fine, arome deosebite și măiestria unui chef cu personalitate puternică, așa cum este Cătălin, distincția supremă Michelin e cu siguranță un lucru realizabil. 

Noi avem cei mai minunați clienți și ne bucurăm că ne dați ocazia să vă spunem poveștile și să facem parte din ascensiunea voastră digitală. Vă mulțumim că ați ales Horeka! 

Etichete:
ARTICOLE SIMILARE

Citeste mai mult:

 • Integrare Horeka by Roweb cu Bolt Food
  Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Cin Cin
 • Concurs „Recenzia de Aur” by Google România
  Profil Companie Google: Adaugă-ți Restaurantul pe Google Maps
 • Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Dino Good Food Shop
  De ce are nevoie restaurantul tău de livrare la domiciliu?
 • Studiu de Caz: Restaurant La Pofticiosu’ preia sute de comenzi online prin soluția Horeka by Roweb
  10 Strategii de Marketing pentru Restaurante
 • Integrare Horeka by Roweb cu Bolt Food
 • Concurs „Recenzia de Aur” by Google România
 • Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Dino Good Food Shop
 • Studiu de Caz: Restaurant La Pofticiosu’ preia sute de comenzi online prin soluția Horeka by Roweb
menu
Cu ce te putem ajuta?