23/11/2020

Cum un restaurant din Mioveni a reușit să aibă o creștere de 190% în vânzări prin soluția Horeka

2 min citire
Actualizat: 04/05/2023

Green Pub e un restaurant - pub în Mioveni, cu o istorie de peste 10 ani și recunoscuți pentru mâncarea foarte bună, serviciul excelent, dar mai ales excelență. Ceea ce a diferențiat Green Pub în toți acești an a fost faptul că au investit în excelența fiecărui angajat, dar și a meniului, prin colaborarea cu Chef Mihai MUNTEANU (câștigător Chefi la Cuțite) prin care au reușit să reinventeze meniul.

Cum a reușit Horeka să creeze un website care să le reprezinte spiritul

Cea mai mare problemă a Green Pub nu era că avea nevoie să vândă mai mult online. Știau deja că aveau nevoie de o soluție software implementată pentru a se adapta noilor condiții sanitare și a restricțiilor impuse de autorități.

Ce își dorea Ovidiu STOICA era o soluție integrată care să digitalizeze modalitatea de desfășurare a restaurantului, dar și un website care să reprezinte spiritul Green Pub.

„Am căutat un partener care să înțeleagă, în primul rând, că avem deja o bază loială de clienți pe care vrem să-i ținem aproape de Verandă. În al doilea rând ne-am dorit pe cineva care să ne livreze o soluție integrată și care să fie la un raport cost-calitate foarte bun. Soluția horeka a depășit toate așteptările”. - Ovidiu STOICA, manager Green Pub

Prin utilizarea horeka, Green Pub are acum un website adaptabil pe orice tip de dispozitiv, meniu intuitiv și ușor de navigat, opțiunea de a rezerva o masă, dar și plata cu cardul sau cash la livrare; dar cel mai important - are un website care să le reamintească clienților fideli de faptul că Green Pub este în continuare alături de ei, pregătit să le ofere experiențe inedite.

Soluția horeka pentru a ajuta Green Pub să depășească restricțiile și să vândă mai mult online

horeka este un soft online pentru restaurante care încorporează mai multe soluții software interconectate și care comunică instant una către cealaltă. Pentru a ajuta Green Pub am împărțit soluția în trei module clare:

 • Primul modul a fost destinat restaurantului și a cuprins:

a) o aplicație mobilă de primire și anulare comenzi care este conectată cu bucătăria și staff-ul intern;

b) o aplicație web prin care clientul poate să analizeze întreaga activitate a restaurantului;

c) un website de prezentar.

 • Al doilea modul a fost destinat livratorului și cuprinde o aplicație mobilă conectată la aplicația de mobil a restaurantului, dar și la Google Maps pentru a avea cel mai scurt traseu către client;
 • Al treilea modul a fost destinat clientului și cuprinde o aplicație mobilă prin care acesta poate vedea meniul, să comande și să plătească online dar și să comunice cu restaurantul în caz de necesitate.

Pentru a putea avea o evidență mai clară asupra clienților și cum pot să vândă mai mult sau să loializeze clienții, aplicația de mobil a restaurantului are instalat un sistem de CRM.

„Sistemul de CRM instalat în aplicația de mobil ne-a ajutat din simplu motiv că știm întotdeauna cine comandă de la noi, care a fost ultima comandă și care este valoarea totală a clientului de când comandă de la noi. Astfel, putem ști ce clienți sunt loiali și, prin sistemul de marketing îi ținem aproape prin oferte speciale doar pentru ei”. - Ovidiu STOICA, manager Green Pub

Rezultate

Datorită softului de vânzări online pentru restaurante, horeka, Green Pub a reușit să aibă creșteri impresionante - în patru luni de zile Green Pub a avut creșteri totale de 230% în numărul de comenzi și 190% în cifra comenzilor.

Etichete:
ARTICOLE SIMILARE

Citeste mai mult:

 • Integrare Horeka by Roweb cu Bolt Food
  Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Cin Cin
 • Concurs „Recenzia de Aur” by Google România
  Profil Companie Google: Adaugă-ți Restaurantul pe Google Maps
 • Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Dino Good Food Shop
  De ce are nevoie restaurantul tău de livrare la domiciliu?
 • Studiu de Caz: Restaurant La Pofticiosu’ preia sute de comenzi online prin soluția Horeka by Roweb
  10 Strategii de Marketing pentru Restaurante
 • Integrare Horeka by Roweb cu Bolt Food
 • Concurs „Recenzia de Aur” by Google România
 • Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Dino Good Food Shop
 • Studiu de Caz: Restaurant La Pofticiosu’ preia sute de comenzi online prin soluția Horeka by Roweb
menu
Cu ce te putem ajuta?