07/09/2021

Cum te poți promova gratuit în rândul clienților restaurantului tău

3 min citire
Actualizat: 04/05/2023

Marketingul a devenit o necesitate pentru orice tip de afacere, indiferent de mărimea ei. În lumea restaurantelor, marketingul este unul dintre diferențiatorii care conving oamenii să aleagă restaurantul tău și, cu timpul, să devină client fidel.  

Soluția Horeka by Roweb îți permite să te promovezi prin propria aplicație de mobil, prin cupoane și discount-uri, dar și prin SMS, WhatsApp sau email

Datorită informațiilor pe care le știi despre clienții tăi, vei putea folosi modulele gratuite de marketing integrate în sistemul Horeka, astfel încât să crești numărul de clienți loiali într-un timp mult mai scurt.

Restaurantele care folosesc deja Horeka, se bucură de utilizarea acestor module și reușesc să-și crească numărul de comenzi, dar și valoarea acestora. 

Cum te poți promova gratuit prin propria aplicație de mobil

Horeka îți pune la dispoziție o aplicație de mobil proprie care respectă identitatea restaurantului tău și care să permită plasarea de comenzi online în siguranță, cu plata direct către restaurantul tău. Citește mai multe despre propria aplicație de mobil a restaurantului tău

Poți promova gratuit restaurantul tău prin:

 • notificările directe, trimise direct prin aplicația de smartphone, care au o rată de deschidere de 90%. 
 • discounturi preferențiale pentru cei care au aplicația de mobil instalată. 
 • coduri de reducere

Serie de sms-uri programate pentru status comandă

Cum te poți promova prin cupoane și discounturi

Cupoanele și discounturile sunt unele dintre cele mai relevante metode prin care poți câștiga clienți noi, dar și să-i loializezi pe cei vechi

Soluția Horeka by Roweb îți pune la dispoziție instrumentele tehnice necesare pentru a crea un cupon sau discount în doar câteva minute și pe care îl poți trimite la toată baza de clienți, din doar câteva clickuri.

De asemenea, poți împărți clienții pe categorii, astfel încât să îți creezi propria strategie de loializare a clienților. 

Citeste mai multe în articolul Puterea clienților fideli: creșterea veniturilor restaurantului tău, fără investiții

Detalii client prezente in CRM Horeka by Roweb

Cum te poți promova prin SMS, WhatsApp și Email

Pentru a putea fideliza clienții, dar și pentru a putea oferi o experiență unică, Horeka by Roweb îți permite să îți promovezi serviciile și preparatele prin cele mai relevante canale. 

SMS

Indiferent dacă ești un restaurant de familie cu tradiție sau un lanț de restaurante care este recunoscut pentru specificul său, SMS-urile (mesajele text) rămân o alternativă foarte bună, mai ales din punct de vedere al costurilor mici. Trimiterea unor mesaje automate, personalizate te poate ajuta să crești profitul de restaurant.

Soluția Horeka îți permite să trimiți SMS-uri tuturor clienților tăi, cu ușurință, mesaje prin care îi poți anunța: 

 • despre lansarea unui nou preparat - dacă ai un nou preparat poți crea un discount preferențial pentru cei care au instalată aplicația de mobil, pentru clienții fideli sau pentru toți clienții. 
 • discounturi - dacă vrei să crești numărul de comenzi online sau în locație, poți trimite instant un mesaj direct către toți clienții tăi.
 • de ofertele restaurantului tău pentru grupuri - fie că sunt grupuri de prieteni care se strâng să vadă meciul de fotbal sau este ziua cuiva de naștere, poți informa clienții de ofertele tale de grup

WhatsApp

WhatsApp-ul este cea mai folosită aplicație de trimitere a mesajelor din România. Horeka se integrează direct cu aplicația de WhatsApp astfel încât să poți lua legătura cu clientul tău direct din aplicația de manager

Beneficiul tău se traduce în faptul că acum poți începe o conversație cu un client sau să-i trimiți un cupon/discount direct, fără să mai fii nevoit să adaugi numărul și să-l salvezi sub formă de contact. 

O funcționalitate la care lucrăm și pe care o vom lansa curând este Horeka WhatsApp Chatbot. Prin acest chatbot vei putea interacționa cu clienții în mod automat, fără să mai fii nevoit să dedici din timpul personalului pentru a interacționa cu clienții.

Clienții îți scriu și sunt întâmpinați de un chatbot care le va prelua comanda, detaliile despre comandă și comunica timpul aproximativ de livrare, printre alte funcționalități. 

Email

Emailul este preferat de clienții care se află în orașele în dezvoltare și care își doresc să ia prânzul în afara companiei

Prin email poți comunica cu o varietate de clienți și poți promova ofertele de prânz, discounturile și cupoanele pentru produsele mai scumpe, dar și ofertele de grup

Citește mai multe despre Campanii Marketing pe Email, SMS & Whatsapp.

Horeka este soluția completă pentru restaurante, creată de Roweb pentru a sprijini digitalizarea și performanța restaurantelor din România.

Cere oferta personalizată aici.

Etichete:
ARTICOLE SIMILARE

Citeste mai mult:

 • Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Cin Cin
  Concurs „Recenzia de Aur” by Google România
 • Profil Companie Google: Adaugă-ți Restaurantul pe Google Maps
  Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Dino Good Food Shop
 • De ce are nevoie restaurantul tău de livrare la domiciliu?
  Studiu de Caz: Restaurant La Pofticiosu’ preia sute de comenzi online prin soluția Horeka by Roweb
 • 10 Strategii de Marketing pentru Restaurante
  Noi reguli ANPC. Funcționalitate Horeka disponibilă pentru patronii de restaurante
 • Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Cin Cin
 • Profil Companie Google: Adaugă-ți Restaurantul pe Google Maps
 • De ce are nevoie restaurantul tău de livrare la domiciliu?
 • 10 Strategii de Marketing pentru Restaurante
menu
Cu ce te putem ajuta?