02/08/2022

Client și Manager în Restaurantele din Orașele Turistice ale României: Sibiu

3 min citire
Actualizat: 05/05/2023

România este o țară frumoasă, care merită să fie descoperită și din punct de vedere culinar. Am gândit o campanie de informare a cititorilor noștri, iar acesta este primul articol din seria noastră.

Vom prezenta detalii despre cele mai importante orașe din România, despre afacerile gastronomice prospere și vă vom da tips & tricks despre restaurantele unde merită să iei loc la masă, să comanzi rapid și să interacționezi cu personal amabil, într-un mod ușor. 

Bloggeri, vloggeri naționali, dar și internaționali fac o treabă bună promovând România, peisajele ei fabuloase, dar și orașele turistice și restaurantele cele mai bune. București, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Sighișoara, Alba Iulia și Constanța sunt doar câteva dintre cele mai preferate destinații.

De ce am ales să începem cu Sibiul?

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Centru social, cultural și economic, Sibiul este atestat ca oraș istoric și atrage mulți turiști care vor să trăiască din plin experiențe tradiționale ale locului și să participe la evenimente importante, precum Festivalul Internațional de Teatru, Jazz Festival, Sibiu Fashion Days sau evenimente sportive. 

Diversele activități și evenimente aduc mulți vizitatori în Sibiu, care sunt și consumatori ai industriei ospitaliere. Oamenii preferă cazările cât mai autentice și mâncarea cât mai aleasă.

Totodată, clienții folosesc tehnologia ca să-și creeze amintiri sau ca să comande la diverse cafenele, pub-uri sau restaurante

 

Turist cu meniu digital, comanda de la masa

Evenimentele culturale atrag turiști în restaurante

Meniurile în format digital pot fi de ajutor atunci când clientul este străin și vrea să comande ceva repede, fără asistența fizică a unui ospătar.

Prin comanda de la masă și solicitarea notei de plată se reușește o interacțiune eficientă între clienți și ospătari. Mesele sunt eliberate și ocupate mult mai repede.

Cu ajutorul tehnologiei, orice restaurant poate fi pe plus, indiferent dacă este afectat sau nu de criza de personal din industria HoReCa.

Sibiul prin ochii vloggerilor străini

De exemplu, după ce au vizitat România, Jess și Stephen, australienii călători de la Flying the Nest, au spus despre Sibiu că e un oraș vibrant, de o frumusețe incontestabilă, cu biserici medievale și alei pietruite, în care te poți pierde ore în șir.

În Piața Mare au descoperit un restaurant unde au mâncat tradiționala ciorbă de fasole boabe, servită în pâine și papanași cu dulceață și smântână. Doar te uiți la video-ul lor și ți se face poftă să mergi până la Sibiu. 

Dacă restaurantul respectiv are și un meniul digital inteligent și opțiunea de comandă de la masă inclusă, atunci e musai să-l încerci. Pentru articole internaționale scrise despre Sibiu, noi vă recomandăm Nomad ParadiseMy Wanterlust și Lonely Planet.

Another Milestone Travel Blog, blog de călătorii organizează trasee medievale sub forma unor vânători de comori în Sibiu. După atâta joacă, cu siguranță apare și senzația de foame, nu? 

Restaurantele au tehnologia de partea lor!

În zona Pieței Mari din Sibiu vei găsi foarte multe variante unde să iei masa. Toate aglomerate și pline de viață. Sibiul e precum un furnicar, ce adună oameni din toate colțurile țării și lumii.

Dacă ai un restaurant în Sibiu, tu unde te promovezi? Cum îi faci pe clienți să-ți calce pragul? Care sunt punctele forte ale afacerii tale, în-afară de preparatele delicioase? Ai suficient personal rapid, care să acopere toate zonele de servire?

Dacă restaurantul tău e deja pe harta Tripadvisor, acum poți alege o metodă prin care poți primi și mai mult feedback de la clienții tăi, în toate limbile.

Meniul digital inteligent și comanda de la masă sunt soluții pe care echipa Horeka le poate implementa în restaurantul tău în doar câteva zile.

Sună-ne la numărul de telefon 0723 388 888 și programează un demo gratuit. Unul dintre consultanții Horeka e mereu disponibil să-ți ofer mai multe informații.  

Etichete:
ARTICOLE SIMILARE

Citeste mai mult:

 • Integrare Horeka by Roweb cu Bolt Food
  Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Cin Cin
 • Concurs „Recenzia de Aur” by Google România
  Profil Companie Google: Adaugă-ți Restaurantul pe Google Maps
 • Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Dino Good Food Shop
  De ce are nevoie restaurantul tău de livrare la domiciliu?
 • Studiu de Caz: Restaurant La Pofticiosu’ preia sute de comenzi online prin soluția Horeka by Roweb
  10 Strategii de Marketing pentru Restaurante
 • Integrare Horeka by Roweb cu Bolt Food
 • Concurs „Recenzia de Aur” by Google România
 • Studiu de Caz Horeka by Roweb: Restaurant Dino Good Food Shop
 • Studiu de Caz: Restaurant La Pofticiosu’ preia sute de comenzi online prin soluția Horeka by Roweb
menu
Cu ce te putem ajuta?